Επικαιροτητα

Συνάντηση κατά των πλειστηριασμών στην Τρίπολη (pics - vd)

Την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017 στο Εργατικό Κέντρο Τρίπολης, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της Επιτροπής Φορέων και πολιτών Αρκαδίας κατά των πλειστηριασμών.

 

Τα κύρια θέματα που θα συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ήταν: Ενημέρωση – επόμενες ενέργειες δράσης της Επιτροπής και οργάνωση - ενημέρωση για την Πανελλαδική κινητοποίηση το Σάββατο στις 4 Νοέμβρη στην Αθήνα.

Ο κ. Καρούτσος Γιώργος, Εκπρόσωπος Συλλογικότητας, προέβη σε δηλώσεις πριν ξεκινήσει η εν λόγω συνάντηση και είπε μεταξύ άλλων:

"Θέλουμε να αποτρέψουμε τους πλειστηριασμούς, θέλουμε να αντισταθούμε και να λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα. Είμαστε στο στόχαστρο, πρέπει όλοι κάτι να κάνουμε",  συνέχισε λέγοντας πως,"Οι πολίτες δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι συμβαίνει με αυτό το θέμα, σε άλλες πόλεις το έχουν καταλάβει και το έχουν νιώσει στο πετσί τους".

Τέλος επισήμανε ο κ. Καρούτσος, ότι ο κύριος στόχος τους είναι"Η απόλυτη άρση της διαδικασίας των πλειστηριασμών".

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.