Επικαιροτητα

Έπαιζε μπάλα στην Αρκαδία ο δολοφόνος του Ζαφειρόπουλου

Ο ένας εκ των δύο φερόμενων δολοφόνων του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου ήταν κάτοικος Αρκαδίας και συγκεκριμένα της Μεγαλόπολης ενώ αγωνίστηκε με την φανέλα της Δόξας.

 

Πρόκειται για τον μη συλληφθέντα MATA ALEKSANDROS ή ENO ή ALEKSANDRO του ΠΕΤΡΑΚΗ ή PETRAKHS ή PETRAQ και της ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ή BASILIKH ή VASILIKI , γεν. την 14-1-1987 στην Αλβανία. 

Ο Ένο Μάτα ή Αλέξανδρος του Πετράκη και της Βασιλικής, που γεννήθηκε στις 14-1-1987 (σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία), πήγε σχολείο στην Μεγαλόπολη, ενώ την δεκαετία του ’90 έπαιξε στην ποδοσφαιρική ομάδα της “Δόξας”. 

Στη συνέχεια "έμπλεξε" με κλοπές, ληστείες και έφυγε από την Μεγαλόπολη. Ο καταζητούμενος Ένο Μάτα φέρεται να μην έχει καμία σχέση με την οικογένειά του.

Η σπείρα του νεαρού το 2008 είχε γίνει φόβος και τρόμος των τραπεζικών καταστημάτων στην Πελοπόννησο και όχι μόνο… H συμμορία είχε ληστέψει τα υποκαταστήματα της Αγροτικής στην Καλαμάτα, το Πεταλίδι Μεσσηνίας, την Κόρινθο, την Αμάρυνθο Ευβοίας και του Ζωγράφου στην Αττικής και τα υποκαταστήματα της Εμπορικής στην Καλαμάτα και το Ξυλόκαστρο!

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο Ένο Μάτα, ο επονομαζόμενος και “κοντός” έχει διαφύγει στην Αλβανία και αναμένεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Στη Δόξα Μεγαλόπολης έπαιζε στη θέση του αμυντικού. Επίσης ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας 2007, απέναντι στον Κιλκισιακό. Αγωνίστηκε με την φανέλα της "Δόξας" μέχρι το 2008.

 

Το κείμενο περιέχει στοιχεία από: huffingtonpost.gr - newsbomb.gr

Φώτο: "Ελευθερία" Καλαμάτας 09-01-2009

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.