Επικαιροτητα

Θετικός ο απολογισμός της αντιπυρικής περιόδου (pics & vid)

Συνεδρίαση του Τοπικού Οργάνου Πολιτικής προστασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη (7/11) στο Δημαρχείο Τρίπολης.

 

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης ήταν: α) ο απολογισμός ενεργειών δράσεων αντιπυρικής περιόδου 2017 β) ο προγραμματισμός δράσεων αντιμετώπισης χιονοπτώσεων, παγετού και πλημμυρικών φαινομένων περιόδου 2017.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας κ. Σωτήρης Παπαδημητρίου,ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας κ. Σταθάς, η Πυροσβεστική, η Αστυνομία,  ο Ερυθρός Σταυρός και για 1η χρονιά και ο Μορέας.

Ο κ. Παπαδημητρίου ανέφερε τα εξής: 

"Τελεσθήκαμε να διαχειριστούμε επιχορήγηση 149.500 ευρώ για την αμοιβή πυροφυλάκων, αποψιλώσεις χόρτων, τον καθαρισμό αντιπυρικών περιοχών, την προμήθεια κρουνών και λοιπών εξόδων.

Επεκτείναμε την παρουσία - συνδρομή των πυροφυλακών σε μεγάλο βαθμό. Φέτος προσβάλαμε περισσότερους οδηγούς. Βάλαμε σε κυκλοφορία μαύρα οχήματα του δήμου.

Ήταν μια καλή χρονιά, είμαστε εντός των στόχων που είχαμε θέσει στο ξεκίνημα της θερινής περιόδου."

 

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις στο βίντεο...

 

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.