Επικαιροτητα

Δωρεά από το "Χέρι Βοηθείας" στην Τρίπολη (pics - vd)

H τράπεζα Alpha Bank, μέσω του προγράμματος "Χέρι Βοηθείας", έδωσε 800 τσάντες τρόφιμα, στη Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας για να μοιραστούν σε άτομα και οικογένειες που έχουν ανάγκη.

 

Στην εκκλησία της Μεταμορφώσεως, το μεσημέρι της Τετάρτης (07/11), πραγματοποιήθηκε η κοινωνική προσφορά του προγράμματος "Χέρι Βοηθείας", στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Δόθηκαν οι 800 τσάντες στο "Καλάθι του Φτωχού Αδελφού". Σε λίγες ημέρες θα καταγραφούν τα άτομα που έχουν ανάγκη και θα μοιραστούν τα τρόφιμα.

Σκοπός του Προγράμματος "Χέρι Βοηθείας", είναι η δωρεά τροφίμων σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού της χώρας (απόρους, πολυτέκνους, ηλικιωμένους) και η υποστήριξη των εγχωρίων προϊόντων, μέσω της συνεργασίας με ελληνικές επιχειρήσεις για την προμήθεια των τροφίμων που προσφέρονται.

Στο σημείο αυτό βρέθηκε ο Διευθυντής καταστημάτων Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νησιών, Εμμανουήλ Καλλούδης και ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.

"Η Alpha Bank έδωσε 800 τσάντες με τρόφιμα, σε πολλές Μητροπόλεις της Ελλάδος μεταξύ των οποίων είναι και η Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας. Θα δοθούν οι τσάντες σε όσους έχουν ανάγκη", δήλωσε ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.