Επικαιροτητα

winamp wmp real qt

Στη μάχη με την "Ευρυδίκη" ο Δήμος Ναυπλιέων

Με όσα τεχνικά μηχανήματα διέθετε ο Δήμος Ναυπλιέων και σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία ρίχτηκε από την πρώτη στιγμή στην μάχη για την προστασία της περιουσίας των δημοτών του από την θεομηνία.

 

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου:

 

"Η μάχη αν και ήταν άνιση με τα στοιχεία της φύσης κερδήθηκε χάρη στον σχεδιασμό του Δήμου και στην άμεση ανταπόκριση των εργαζομένων. Και αυτή την φορά όλα τα προβλήματα αντιμετωπίστηκαν άμεσα και αποκαταστάθηκαν οι βλάβες, όμως για την προστασία από τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα «δεν αρκεί η άοκνη προσπάθεια του Δήμου, αλλά χρειάζεται και οι πολίτες να σέβονται και να προστατεύουν φυσικό περιβάλλον» όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων.

 

Με υπευθυνότητα η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Ναυπλιέων καταγράφει τα αίτια των περιοχών που υπέστησαν ζημιές από την θεομηνία αντιμετωπίζοντας μαζί με την Δημοτική αρχή σε βάθος τα προβλήματα των πληγέντων."

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.