Επικαιροτητα

Ομιλία για την ισότητα των φύλων (pics - vid)

Το Τμήμα Αρκαδίας Ισότητας των Φύλων πραγματοποίησε ομιλία την Τρίτη (14/11), στην αίθουσα διαλέξεων του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Τρίπολης.

 

Η ομιλία είχε ως θέμα "Οι πολιτικές ισότητες της γενικής γραμματείας ισότητας των φύλων στη χώρα μας".

Η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων κ. Φωτεινή Κούβελα μίλησε και ανέλυσε αυτό το θέμα στους πολίτες που έδωσαν το παρών στην ομιλία.

Η κ. Κούβαλη μίλησε για την ισότητα των φίλων και είπε χαρακτηριστικά:"Μεριμνούμε να έρθει η ισότητα στο προσκήνιο και να πλησιάσουμε τις γυναίκες όπου υπάρχει έμφυλη ανισότητα". Στόχος μας είναι να αυξηθεί η ποσόστωση φύλου στα ψηφοδέλτια, να πάμε τουλάχιστον στο 40%, έχουμε βέβαια πολύ δρόμο".

Συνέχισε η ίδια λέγοντας πως: "Οι δομές που βρίσκονται στην Τρίπολη για την υποστήριξη των γυναικών , είναι πολύ καλές.  Ο Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας  του Δήμου Τρίπολης είναι πολύ ωραίος, έχω εντυπωσιαστεί!" 

Τέλος επισήμανε ότι: "Ο δήμαρχος Δημήτρης Παυλής, υπόγραψε την Ευρωπαϊκή χάρτα για την ισότητα των φύλων στην τοπική αυτοδιοίκηση." 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.