Επικαιροτητα

Σύσκεψη για τη ΔΕΗ, χωρίς τη...ΔΕΗ!

Η συνάντηση που έγινε στις 16 Νοεμβρίου στο Δημαρχείο της Μεγαλόπολης με θέμα την τύχη της ΔΕΗ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί "αμήχανη".

 

"Ηχηρές" οι απουσίες των εκπροσώπων της ίδιας της επιχείρησης, τη στιγμή που, αντίθετα, ήταν παρόντες τόσο ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, κ. Καρυπίδης, όσο και ο Δήμαρχος Εορδαίας, κ. Ζαμανίδης.

 

Οι Βουλευτές Αρκαδίας, από την άλλη, "εκπροσωπήθηκαν" από τον κ. Παπαηλιού, ενώ οι κ.κ. Βλάσης και Κωνσταντινόπουλος έστειλαν επιστολές, καθώς και οι δυο είχαν ανειλημμένες υποχρεώσεις που δεν τους επέτρεψαν να βρίσκονται στη Μεγαλόπολη.

 

Παρόντες ήταν, επίσης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Τατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, κ. Γιαννακούρας και ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης, κ. Παπαδόπουλος. Τη συσκεψη παρακολούθησαν εργαζόμενοι στη ΔΕΗ αλλά και άλλοι πολίτες.

 

Σχετικά με τις τοποθετήσεις των συμμετεχόντων, αίσθηση δημιούργησε η δήλωση του κ. Καρυπίδη, ο οποίος δήλωσε έτοιμος να παραιτηθεί της θέσεώς του αν πωληθεί έστω και μια μονάδα στη Μεγαλόπολη! 

 

Ο κ. Τατούλης, ωστόσο, επεσήμανε πως δεν πρέπει να γίνονται βεβιασμένες κινήσεις και, μάλιστα, τέτοιες που θα δημιουργήσουν "θεσμικό κενό".

 

Το αποτέλεσμα της σύσκεψης ήταν η απόφαση να δημιουργηθεί συντονιστικο όργανο και να ξεκινήσει συλλογή υπογραφών σε ανάλογο ψήφισμα. 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.