Επικαιροτητα

ΚΕΑ: Πληρωμή σε 270.325 για τον Νοέμβριο

Μειωμένος θα είναι ο αριθμός των δικαιούχων που θα εισπράξει τέλος Νοεμβρίου το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ). 

 

Παράλληλα εγκρίθηκε η πληρωμή του με απόφαση της υπουργού Εργασίας κ. Αχτσιόγλου.

Ειδικότερα με την εγκριση σκοπιμότητας για την καταβολή της πληρωμής μηνός Νοεμβρίου των δικαιούχων του προγράμματος Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης εγκρίνεται η μεταφορά πίστωσης συνολικού ποσού 60.479.676,89€ (εξήντα εκατομμύρια τετρακόσιες εβδομήντα εννέα χιλιάδες εξακόσια εβδομήντα έξι ευρώ και ογδόντα εννέα λεπτά) για την πληρωμή μηνός Νοεμβρίου σε 270.325 (διακόσιους εβδομήντα χιλιάδες τριακόσιους είκοσι πέντε) δικαιούχους του προγράμματος Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης.

 

Η προηγούμενη πληρωμή αφορούσε σε 282.901 και όπως αποκάλυψαν τα dikaiologitika news, τις 13.000 ανήλθαν οι εγκεκριμένες αιτήσεις για το πρόγραμμα του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), που τέθηκαν σε αναστολή την περασμένη Δευτέρα, από το υπουργείο Εργασίας.

 

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

 

Πηγή: dikaiologitika.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.