Επικαιροτητα

Παπαδημητρίου: Σε αυτή τη χώρα δεν πρόκειται τίποτα να αλλάξει

Σε αυτή τη χώρα δεν πρόκειται τίποτα να αλλάξει, τίποτα να γίνει, αναφέρει μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Τρίπολης, κ. Σωτήρης Παπαδημητρίου.

 

Διαβάστε την ανάρτηση του κ. Παπαδημητρίου:

 

"Οι αγκυλώσεις και οι παθογένειες του συστήματος και της απέραντης νομολογίας, δεν επιτρέπουν να κάνεις πράγματα που για το απλό κοινό νου, μοιάζουν δεδομένα και επιβεβλημένα.

Ο Δήμος Τρίπολης είχε την διάθεση να συνδράμει στις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλονται στη Δυτική Αττική για την αντιμετώπιση της τεράστιας καταστροφής και της απέραντης θλίψης.

Τί θέλαμε λοιπόν; Να πάμε πόσιμο νερό με την υδροφόρα μας, να πάμε με το αποφρακτικο της ΔΕΥΑΤ και με ένα μοτέρ άντλησης.

Σήμερα ήταν να είμαστε εκεί αλλά λόγω μη έγκρισης - άκουσον άκουσον- μετακίνησης των αυτοκινήτων, καθόμαστε και παρακολουθούμε ως θεατές από τηλεοράσεως την εξέλιξη του δράματος.

Κύριοι, καταλάβετε επιτέλους ότι η Πολιτική Προστασία για να είναι χρήσιμη και να υπηρετεί το σκοπό της, ( προστασία ανθρώπινης ζωής, περιβάλλοντος, περιουσιών), απαιτεί υπερβάσεις, εγρήγορση, ελιγμούς, πραγματική αίσθηση των συνθηκών."

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.