Επικαιροτητα

Απονομή μεταπτυχιακών στο Επιμελητήριο (pics)

Απονομή πτυχίων του 1ου κύκλου του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (19/11).

 

Ο 1ος κύκλος έκλεισε με μεγάλη επιτυχία και με την απονομή των Πτυχίων στους Απόφοιτους του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Εκεί βρέθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής και ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Βαγγέλης Γιαννακούρας.

Ο κ. Γιαννακούρας έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

"Απονομή μεταπτυχιακών πιστοποιητικών από το Επιμελητήριο Αρκαδίας και την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων -ΕΕΔΕ σε 14 άτομα που παρακολούθησαν τα μεταπτυχιακά προγράμματα με σκοπό να ενισχύσουν τις γνώσεις τους και να βελτιώσουν τα προσόντα τους, ώστε να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις τους να ανταποκριθούν στα νέα δεδομένα που έχει δημιουργήσει η οικονομική κρίση.

Η συνεχής εκπαίδευση είναι αναγκαία αφού χρειάζονται μορφωμένα στελέχη για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης για τη χώρα μας, αφού μέχρι τώρα το μοντέλο ήταν στρεβλό και φθάσαμε εδώ που φθάσαμε.

Αξίζουν συγχαρητήρια στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, γιατί πάντα πρωτοπορεί και προσφέρει ουσιαστικό έργο, καθώς και στην ΕΕΔΕ που πραγματοποίησε τα προγράμματα και βέβαια αξίζουν ιδιαίτερα συγχαρητήρια στα 14 άτομα που παρακολούθησαν αυτά τα προγράμματα, τα οποία εύχομαι να συνεχιστούν".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.