Επικαιροτητα

Πτώση βράχων στα Λαγκάδια: Επιστολή κατοίκου στον Γιαννακούρα

Eπιστολή προς τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κ. Γιαννακούρα Ευάγγελο έστειλε κάτοικος της Γορτυνίας για την εξέταση του δρόμου μετά την πτώση τεράστιων βράχων στην Ε.Ο Τρίπολη Πύργου λίγο πριν τα Λαγκάδια.

 

Διαβάστε την επιστολή:

"Κύριε Αντιπεριφερειάρχα ,είναι γνωστό σε όλους τους Αρκάδες, η αγάπη σας για τον κάθε τόπο χωριστά και ότι δουλεύεται σκληρά στο να μην ερημώσουν τα χωριά μας, όπως επίσης και δείχνεται ειλικρινές ενδιαφέρον για την ασφάλεια τον δρόμων και την εύκολη και ακίνδυνη διέλευσης των ,(το αποδείξατε και με την ανάρτησή σας προ μηνός ζητώντας απο τους φίλους και Αρκάδες πατριώτες να σας γνωρίζουν τυχόν κακοτεχνίες και σφάλματα στους δρόμους),

Θα ήθελα λοιπόν να σας παρακαλέσω (εκφράζοντας ταυτόχρονα και την ανησυχία πολλών πατριωτών ) μετά την χτεσινή πτώση τεράστιων βράχων στην Ε.Ο Τρίπολη Πύργου λίγο πριν τα Λαγκάδια , να εξετάσετε το κομμάτι του δρόμου απο Ανάληψη ως και το γεφύρι "κοτόμυαλο" διότι συμβαίνουν συχνά κρημνίσεις βράχων και πάρα πολλά βράχια είναι έτοιμα να πέσουν (κρέμονται κυριολεκτικά ) , για να μη θρηνήσουμε θύματα,και να μη μας κυριεύει ο φόβος.

Βέβαιος ότι θα κάνετε σχετικές ενέργειες ,ευχαριστώ πολύ

Κανέλλος Αν.Γιαννικόπουλος"

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.