Επικαιροτητα

Κάλεσμα κτηνοτρόφων από το Δήμο Τρίπολης

Το Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής, της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, του Δήμου Τρίπολης, ανακοινώνει ότι παρελήφθησαν οι κυρωμένες ονομαστικές καταστάσεις κτηνοτρόφων στους οποίους κατανεμήθηκαν επιλέξιμοι βοσκότοποι για τα έτη 2016 & 2017.

 

Ο Δήμος Τρίπολης, σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία, προέβη στην έκδοση των εντύπων κατανομής των επιλέξιμων βοσκοτόπων, τα οποία επέχουν θέση συμφωνητικού μίσθωσης.

 

Καλούνται οι κτηνοτρόφοι στους οποίους κατανεμήθηκαν βοσκήσιμες εκτάσεις εντός της κτηματικής περιφέρειας του Δήμου Τρίπολης, να προσέλθουν άμεσα στο Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής του Δήμου Τρίπολης, που βρίσκεται στον 2ο όροφο του Δημαρχείο (Λαγοπάτη 45 & Αταλάντης), προκειμένου να λάβουν, ενυπόγραφα, γνώση και να παραλάβουν τα σχετικά έντυπα κατανομής.

 

Στη συνέχεια, οι δικαιούχοι κτηνοτρόφοι θα πρέπει να καταβάλουν το μίσθωμα που αναγράφεται στα έντυπα κατανομής μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2017.

 

Το αποδεικτικό κατάθεσης του μισθώματος πρέπει να προσκομίζεται στον Δήμο Τρίπολης ή στην ΔΑΟΚ Αρκαδίας προκειμένου να επιβεβαιώνεται η κατάθεση του μισθώματος.

 

Μη καταβολή της βεβαιωμένης οφειλής των ετών 2016 & 2017, συνεπάγεται ανάκληση με απόφαση της Επιτροπής της κατανομής της βοσκήσιμης γης για το 2018.

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής, τηλέφωνα 2713 600427 & 2713 600428.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.