Επικαιροτητα

Κλειστό αύριο τμήμα του δρόμου Λεωνίδιο - Πλάκα

Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια κατασκευής του έργου με τίτλο "Δίκτυα συλλογής και μεταφοράς ακαθάρτων Λεωνιδίου" στις 24/11/2017, ημέρα Παρασκευή θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης των ιδιωτικών παροχών σύνδεσης με τον κύριο αγωγό βαρύτητας δικτύου που υφίσταται στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Λεωνιδίου Πλάκας.

 

Για λόγους ασφαλείας θα πραγματοποιηθεί ολική κατάληψη οδοστρώματος τμηματικά και συγκεκριμένα από την κεντρική γέφυρα του οικισμού έως το δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου.

 

Ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός από τις 9.00 π.μ έως και τις 14.00 μ.μ.

 

Παράλληλα θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες αποκατάστασης ασφαλτικού οδοστρώματος του επαρχιακού δικτύου Άστρους Λεωνιδίου, ώστε να αποφευχθεί πιθανό ενδεχόμενο κυκλοφοριακής συμφόρησης εντός του οικισμού.

 

Παρακαλούμε όπως απομακρύνεται τα αυτοκίνητα σας από το προαναφερόμενο τμήμα του δικτύου. 

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη ροή και την κατασκευή του δικτύου, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τους αρμόδιους μηχανικούς του έργου.

        

ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ:  ΤΕΧΝΗΚΩΝ ΑΤΕ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΤΕΒΕ

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 27570 23322/698 122 8558 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.