Επικαιροτητα

Άνοιξε η ιστοσελίδα για το Κοινωνικό Μέρισμα

Άνοιξέ την Κυριακή 26/11 η ειδική ιστοσελίδα Koinonikomerisma.gr για τις αιτήσεις στο νέο κοινωνικό μέρισμα 2017. Οι πολίτες μπορούν να υποβάλουν αίτηση με κωδικούς Taxisnet.

 

Koinonikomerisma.gr: Σε λειτουργία η πλατφόρμα για το κοινωνικό μέρισμα (Οδηγίες για την αίτηση για το κοινωνικό μέρισμα)

 

Την έναρξη λειτουργίας του ιστότοπου www.koinonikomerisma.gr, όπου και θα υποβάλλονται αιτήσεις για ​την καταβολή μερίσματος, ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.

 

Ο ιστότοπος θα βρίσκεται σε λειτουργία από σήμερα, Κυριακή 26 Νοεμβρίου, μέχρι ​τα μεσάνυχτα (00.00) της Τρίτης, 12 Δεκεμβρίου.

 

Εάν είστε άνω των 70 και λαμβάνετε σύνταξη ή το επίδομα των ανασφάλιστων υπερηλίκων του ΟΓΑ, δεν είναι απαραίτητη η υποβολή αίτησης. Εφόσον πληροίτε τα κριτήρια για την καταβολή του κοινωνικού μερίσματος, το κοινωνικό μέρισμα θα σας καταβληθεί αυτόματα στο λογαριασμό στον οποίο λαμβάνετε τη σύνταξη ή το επίδομα ανασφάλιστων υπερηλίκων.

 

Αυτό αφορά μόνο σε όσα νοικοκυριά αποτελούνται από ένα μόνο άτομο ή από ένα ζευγάρι και δεν ισχύει όταν υπάρχουν και άλλα μέλη στο νοικοκυριό.

 

Η διαδικασία σε 6 βήματα

 

Βήμα 1: Μπείτε στην πλατφόρμα

 

Βήμα 2: Ελέγξτε τα στοιχεία σας

 

Βήμα 3: Συμπληρώστε το IBAN σας

 

Βήμα 4: Πείτε στους φιλοξενούμενούς σας να δώσουν την συγκατάθεση τους

 

Βήμα 5: Δείτε αν πληροίτε τα κριτήρια επιλεξιμότητας

 

Βήμα 6: Αποδεχθείτε το Κοινωνικό Μέρισμα του 2017.

 

Δείτε πιο αναλυτικά όλα τα βήματα ΕΔΩ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.