Επικαιροτητα

Ο γκρεμός, το ατύχημα και το λευκό μάλλινο πουλόβερ! (photo)

Διαβάστε την απίστευτη περιπέτεια του νεαρού οδηγού που βρέθηκε με το αυτοκίνητό του σε γκρεμό 20μ., αλλά και τον λόγο για τον οποίο η μοίρα τελικά του χαμογέλασε!

 

Σήμερα Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, θαλασσί Peugeot 207, βγήκε από την πορεία του και έπεσε σε γκρεμό 20μ. Το περιστατικό συνέβη 400μ. από το χωριό Πάπαρη Αρκαδίας κι ενώ ο οδηγός κατευθυνόταν προς Τρίπολη.

Ο οδηγός σκαρφάλωσε μέχρι τον δρόμο όπου περίμενε για πάνω από μισή ώρα προκειμένου να περάσει κάποιο όχημα για να τον βοηθήσει.

Για καλή του τύχη, μία γυναίκα κτηνοτρόφος, η οποία έχει τη στάνη της λίγα μέτρα μακρύτερα, διέκρινε το λευκό πουλόβερ που φορούσε ο οδηγός και θεώρησε πως επρόκειτο για κάποιο από τα πρόβατά της! Πηγαίνοντας για να το μαζέψει, κατάλαβε πως πρόκειται για άνθρωπο και φρόντισε να τον βοηθήσει προκειμένου να ειδοποιηθεί η τροχαία.

Στο ίδιο σημείο έχουν σημειωθεί παρόμοια ατυχήματα λόγω της ολισθηρότητας και της επικινδυνότητας του δρόμου. Χαρακτηριστικό είναι πως η συγκεκριμένη κτηνοτρόφος έχει αναγκαστεί να ανασύρει αρκετά οχήματα με το τρακτέρ της, τα οποία έχουν βγει έξω από τον δρόμο. 

Ο οδηγός διακομίστηκε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του και λίγες ώρες αργότερα του επετράπη να φύγει. Το αυτοκίνητο υπέστη πολύ μεγάλες ζημιές.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.