Επικαιροτητα

Ηχηρή απάντηση Δήμου σε Περιφέρεια (pics & vid)

Εκδήλωση για την Έμφυλη Βία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (29/11) στην αίθουσα της Δημόσιας Βιβλιοθήκης στην Τρίπολη.

 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών στις 25 Νοεμβρίου, ο Δήμος Τρίπολης και η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων διοργάνωσαν τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Ο αντιδήμαρχος και υπεύθυνος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Σπύρος Βρέντας απάντησε έμμεσα σε πρόσφατες δηλώσεις του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη περί της ανυπαρξίας κοινωνικών υποδομών πρόνοιας στο Δήμο.

Μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος ενοχλημένος δήλωσε ότι "η διαχείρηση των χρημάτων για τέτοιες δομές (ξενώνας κακοποιημένων γυναικών) δεν μπορεί να γίνεται παιχνίδι μεταξύ Περιφερειών και Δήμων." 

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι όσο υπάρχει έστω και μία κακοποιημένη γυναίκα ο ξενώνας θα υπάρχει και κανένας δεν θα μας απαγορεύσει τη χρηματοδότηση. "Οι δομές αυτές δεν θα γίνονται παιχνίδια κανενός... που θέλει να παίζει με ξένα χρήματα".

Δηλώσεις για την έμφυλη βία έκαναν στην κάμερα του arcadia938.gr η εκπρόσωπος της Γ.Γ Ισότητας Φύλων, κ. Ράνια Δεληγιάννη, η Ψυχολόγος κ. Θεοδώρα Τσαούση και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Σπύρος Βρέντας.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις στο βίντεο που ακολουθεί...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.