Επικαιροτητα

Πανευρωπαϊκή πρωτιά για την Car Option! (pics)

Οι ιδιοκτήτες της Car Option Τρίπολης, κ.κ. Γιώργος Σκούλος και Θωμάς Γκόρπας, βρέθηκαν ανάμεσα στους "καλύτερους των καλύτερων", στο ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΤΟΥΟΤΑ που διεξήχθη στην Κοπενχάγη. 

Σημαντική διάκριση για την Car option στο ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΤΟΥΟΤΑ που διεξήχθη στην Κοπενχάγη παράλληλα με το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο της Μάρκας από 29/11/2017 έως 1/12/2017.

Η Car option βραβεύτηκε από την TOYOTA HELLAS σαν την καλύτερη εταιρεία της μάρκας στην Ελλάδα στο κομμάτι των πωλήσεων για το 2017.  

Στη λήξη του Συνεδρίου, στο επίσημο δείπνο, έγινε απονομή βραβείων Sales και After Sales, στους "καλύτερους των καλύτερων". 

Οι ιδιοκτήτες της Car Option Τρίπολης συμμετείχαν στη βράβευση, καθώς εκπροσωπούν από το 2011 την μάρκα ΤΟΥΟΤΑ αποκλειστικά για τον νομό Αρκαδίας.

Τα κριτήρια για την επιλογή ήταν: 

1) Η αξιολόγηση των πελατών

2) Η αύξηση πωλήσεων συγκριτικά με το 2016

3) Το μερίδιο της ΤΟΥΟΤΑ στην περιοχή ευθύνης της κάθε εταιρείας.

"Για την διάκριση ευχαριστούμε την ΤΟΥΟΤΑ HELLAS και το ανθρώπινο δυναμικό της Car option.

Τη διάκριση αυτή την αφιερώνουμε στους πελάτες μας και δεσμευόμαστε για υπηρεσίες ακόμα πιο υψηλού επιπέδου προς αυτούς."

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.