Επικαιροτητα

ΓΚΑΛΟΠ από το Δήμο Καλαμάτας

Τη συμβολή των πολιτών και των τοπικών φορέων στην διαδικασία κατάρτισης του Επιχειρησιακού του Προγράμματος 2015 - 2019 που έχει εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο, ζητά ο Δήμος Καλαμάτας.

 

 

Έτσι λοιπόν όλοι οι πολίτες καλούνται να συμπληρώσουν ερωτηματολόγιο με το οποίο ο Δήμος ζητά: Να διατυπωθούν απόψεις για την επιλεγμένη στρατηγική και τους άξονες προτεραιότητας της δημοτικής αρχής έως και το 2019. Και να προταθούν δράσεις που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη της περιοχής και στη βελτίωση της λειτουργίας του δήμου και των υπηρεσιών του.

 

 

Το ερωτηματολόγιο υπάρχει στην ιστοσελίδα του δήμου (πατήστε ΕΔΩ)

 

 

Οι προτάσεις μπορούν να υποβληθούν:

 

 

1) Ηλεκτρονικά: είτε με υποβολή στην ιστοσελίδα, είτε στη διεύθυνση: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. με την ένδειξη "ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ".

 

 

2) Σε έντυπη μορφή, στη Διεύθυνση Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκών Θεμάτων του Δήμου Καλαμάτας, Πολυβίου 6.


 

 

Η υποβολή των προτάσεων λήγει την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.