Επικαιροτητα

Ελεύθερος ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Δήλωσε πως η αθωότητά του έχει αρχίσει να αποδεικνύεται, ενώ έκανε λόγο για  σκευωρία...

 

 

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο Γιάννης Ζαφειρόπουλος, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία και υποδιευθυντής του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας, ο οποίος συνελήφθη πριν από δύο ημέρες για δωροδοκία σχετικά με υπόθεση χρηματοδότησης επιχείρησης από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

 

Ο κ. Ζαφειρόπουλος κατέθετε επί πέντε ώρες στις ανακριτικές αρχές και τελικά αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υποδιευθυντής της Εθνικής Τράπεζας στην Αθήνα και μέλος των Οικολόγων Πράσινων, αρνήθηκε ότι πήρε τα χρήματα και ότι είχε δεχθεί φακελάκια που περιείχαν το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ.

 

Μετά την απολογία του δήλωσε πως η αθωότητά του έχει αρχίσει να αποδεικνύεται, ενώ έκανε λόγο για σκευωρία!

 

"Μετά από όσα έγιναν έχουμε καταλάβει περί τίνος πρόκειται και στην πορεία θα δώσουμε όλες τις λεπτομέρειες. Θα αναλύσουμε τα στοιχεία ένα προς ένα. Είναι προφανέστατη η σκευωρία", τόνισε.

 

Πηγή: protothema.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.