Επικαιροτητα

Η φαντασμαγορική treeΠOΛΗ και το άναμμα του δέντρου!

Την Τετάρτη (06/12) ο Δήμαρχος της πόλης Δημήτρης Παυλής, μαζί με εκατοντάδες δημότες άναψαν τα λαμπερά φώτα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Πετρινού.

Όσοι βρέθηκαν εκεί μέτρησαν αντίστροφα, για να βάλουν την πόλη και επίσημα σε γιορτινό κλίμα, στο κλίμα των Χριστουγέννων!

Το χωριό του Άγιου Βασίλη, "στήθηκε" στην πλατεία Πετρινού. Εκεί, ο Δήμαρχος μαζί με τον Άγιο Βασίλη μοίρασαν δώρα και γλυκά στα μικρά παιδιά! Επίσης, στην όμορφη αυτή γιορτή συμμετείχε η Ξυλοπόδαρη των Χριστουγέννων, το ατελιέ των Χριστουγέννων, το θέατρο με τις μαριονέτες, πολύ ζεστή σοκολάτα και φυσικά πολλά πολλά δώρα για όλους τους μικρούς μας φίλους!

Φυσικά δεν έμειναν παραπονεμένοι οι ενήλικοι της βραδιάς, αφού φρόντισε ο δήμος να τους μοιράσει ζεστό παραδοσιακό αρωματικό κρασί!

Ένα όμορφο μήνυμα που θέλησε να περάσει ο Δήμος Τρίπολης, ήταν η χαρά της προσφοράς, καθώς έδωσε την ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους να χαρίσουν παιχνίδια, σε παιδιά που δεν έχουν δυνατότητα να αγοράσουν καινούρια! Μια πολύ όμορφη κίνηση που έδωσε χαρά σε όλα τα παιδιά!

Μουσικές και ρυθμό στη βραδιά χάρισε η Φιλαρμονική του δήμου, η Παιδική Χορωδία "Τα Σπουργίτια" από τη Χορωδία Τρίπολης, η παιδική χορωδία του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ADVANCE, αλλά και το αγαπημένο συγκρότημα των KINGS!

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.