Επικαιροτητα

Μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές του Eπιμελητηρίου Αρκαδίας

Με ποσοστό συμμετοχής έκπληξη ξεκίνησαν οι εκλογές στο Επιμελητήριο Αρκαδίας. Πάνω από 60% των μελών ψήφισε στη Μεγαλόπολη.

 

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου:

"Η δυναμική παρουσία των μελών του Επιμελητηρίου και ο θεαματικός αριθμός συμμετοχής ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της πρώτης μέρας των Επιμελητηριακών εκλογών της Αρκαδίας στη Μεγαλόπολη. Σε σύνολο 1920 μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου προσήλθαν στις κάλπες 135!

 Αξίζει να σημειωθεί ότι στις τελευταίες Επιμελητηριακές εκλογές που έγιναν στην Αρκαδία δικαίωμα ψήφου είχαν 4850 μέλη και από αυτούς συνολικά στην Αρκαδία ψήφισαν οι 2585 ενώ στη Μεγαλόπολη ψήφισαν 225.Ο αριθμός συμμετοχής των μελών του Επιμελητηρίου στην πρώτη από τις τέσσερις μέρες της εκλογικής διαδικασίας ήταν μια ευχάριστη έκπληξη που έδειξε ότι η συνολική συμμετοχή θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

 Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και επικεφαλής του συνδυασμού "ανοιχτό επιμελητήριο" κ. Γιάννης Μπουντρούκας αναφερόμενος στο ποσοστό συμμετοχής της πρώτης μέρας στη Μεγαλόπολη εξέφρασε την ικανοποίησή του και κάλεσε όλα τα μέλη που έχουν δικαίωμα ψήφου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα τις επόμενες μέρες στηρίζοντας έτσι το ίδιο το Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Το γεγονός ότι στη Μεγαλόπολη ψήφισε πάνω από το 60% των μελών είναι σημαντικό, δήλωσε ο κ. Μπουντρούκας και συνέχισε:" η δυναμική της πρώτης μέρας των εκλογών ελπίζω να συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες και είμαι σίγουρος ότι από αυτές τις εκλογές το Επιμελητήριο Αρκαδίας θα βγει πιο δυνατό και πιο ενωμένο"."

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.