Επικαιροτητα

ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ: Η ανακοίνωση για τον Ζαφειρόπουλο

Διαβάστε παρακάτω τα όσα αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας αναφορικά με την υπόθεση Ζαφειρόπουλου....

 

"Τις μέρες αυτές δεχόμαστε επίθεση από τα ΜΜΕ της διαπλοκής και της διαφθοράς, δεν μας αγγίζουν και δεν θα μειώσουν το ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ και των Οικολόγων – Πράσινων στην Ελληνική κοινωνία. 

 

Ο υποψήφιος Βουλευτής στο Νομό Αρκαδίας με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ιωάννης Ζαφειρόπουλος, ήταν προτεινόμενος από το κόμμα των Οικολόγων – Πράσινων στα πλαίσια της συνεργασίας των δύο κομμάτων στις εκλογές στις 25 Ιανουαρίου 2015 και στις 20 Σεπτεμβρίου 2015. Κατάγεται από την Αρκαδία, μεγάλωσε, σπούδασε και σταδιοδρόμησε επαγγελματικά στην Αθήνα. Η υπόθεσή του ερευνάται από την Ελληνική Δικαιοσύνη. Τέτοιες ενέργειες είναι καταδικαστέες από τη Ν.Ε.του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας και του κόμματος και δεν συνάδουν με την ηθική της Αριστεράς και τους αγώνες για την καταπολέμηση της Διαφθοράς". 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.