Επικαιροτητα

Στο ΔΣ του Δήμου Γορτυνίας το θέμα της ΔΕΗ

Εισαγωγή θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Γορτυνίας για λήψη απόφασης ενάντια στην πώληση των μονάδων της Δ.Ε.Η 

 

"Προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Γορτυνίας, κο Παναγιώτη Μέγα

Κοινοποίηση: κο Ιωάννη Γιαννόπουλο, Δήμαρχο Γορτυνίας

 

Κύριε Πρόεδρε,

Είναι ήδη γνωστή η απόφαση της Κυβέρνησης να προχωρήσει άμεσα στην πώληση μονάδων της Δ.Ε.Η. και ειδικότερα στην πώληση των μονάδων παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος της Μεγαλόπολης.

Οι ενέργειες και οι αποφάσεις αυτές μας βρίσκουν παντελώς αντίθετους  και θεωρούμε ότι ως Δήμος Γορτυνίας οφείλουμε να συστρατευθούμε στον αγώνα κατά της πώλησης των μονάδων, αποτρέποντας ένα εθνικό έγκλημα, στηρίζοντας το σύνολο των εργαζομένων και ειδικότερα των Γορτυνίων συνδημοτών μας που εργάζονται στην Μεγαλόπολη και διαφυλάσσοντας τα συμφέροντα του Δήμου μας, αφού ο Δήμος Γορτυνίας είναι συνδικαιούχος του λιγνητόσημου - Ειδικού Αναπτυξιακού Πόρου.

Παρακαλούμε και προτείνουμε  στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, να εισαχθεί στην ημερήσια διάταξη το θέμα της πώλησης των μονάδων της Δ.Ε.Η., προκειμένου ως Δήμος να  εκφράσουμε την αντίθεσή μας, να σταθούμε είμαστε δίπλα στους αγώνες των εργαζομένων και να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε, συμμετέχοντας δυναμικά σε κάθε κινητοποίηση.

Η ενέργεια και τα νερά είναι δημόσια αγαθά και δεν ξεπουλιούνται.

Αναμένουμε τις ενέργειες σας.

Με τιμή,

 

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Π. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ- ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΧΑΡ. ΚΟΥΛΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ"

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.