Επικαιροτητα

Αυξημένη η συμμετοχή στις εκλογές του Επιμελητηρίου Αρκαδίας

932 ψήφισαν εκ των 1820 μελών που είχαν δικαίωμα ψήφου.

Ο κ. Ιωάννης Μπουντρούκας, νυν και μέλλων Πρόεδρος του Επιμελητηρίου-καθώς το ψηφοδέλτιο με τον ίδιο επικεφαλής είναι το μοναδικό-, δήλωσε στον arcadia 938 ιδιαίτερα ικανοποιημένος με τη συμμετοχή, καθώς έτσι στέλνεται ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως ο επιχειρηματικός κόσμος είναι ενωμένος και αποφασισμένος να αγωνιστεί για μια καλύτερη προοπτική σχετικά με το επιχειρηματικό περιβάλλον στην Ελλάδα.

 

Επίσης, ο κ. Μπουντρούκας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την όλη υποδειγματική διαδικασία, τις τελευταίες τέσσερις ημέρες, που κορυφώθηκε με τις εκλογές.

 

Να σημειώσουμε πως η καταμέτρηση των ψήφων αναμένεται να ολοκληρωθεί τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ, όπως μας ενημέρωσαν από το γραφείο επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του Επιμελητηρίου, για να γίνει κατανοητό πόσο σημαντική ήταν η κινητοποίηση των αρκάδων επιχειρηματιών, είναι χαρακτηριστικό πως στις αντίστοιχες εκλογές στην Αθήνα, οι ψήφοι ήταν μόλις 2.000 περίπου.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.