Επικαιροτητα

winamp wmp real qt

ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: "Επικό στρατήγημα η Άλωση"

Σε μια σύντομη δήλωση αναφορικά με το μήνυμα της ημέρας προχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης.

 

Mεταξύ άλλων ανέφερε:

 

"Αποτίουμε σήμερα τον οφειλόμενο φόρο τιμής σε όλους εκείνους, οι οποίοι συνέλαβαν κι εκτέλεσαν το επικό στρατήγημα της Άλωσης της Τριπολιτσάς, η οποία υπήρξε, αναμφισβήτητα, μια από τις κορυφαίες στιγμές της Εθνεγερσίας του 1821.

 

Αποτίουμε ιδίως τον οφειλόμενο φόρο τιμής στον επικεφαλής του στρατηγήματος της Άλωσης της Τριπολιτσάς, στον Στρατηγό του Έθνους, Θεοδώρου Κολοκοτρώνη.

 

Τιμούμε τη μνήμη τους και δεσμευόμαστε ότι, εμπνεόμενοι από το απαράμιλλο παράδειγμα τους, θα αποδείξουμε ότι για τους Έλληνες  ο αγώνας υπέρ της Ελευθερίας και της υπεράσπισης της Πατρίδας, υφ΄όλες τις μορφές του και σε περίοδο, πολέμου ή ειρήνης, είναι όχι μόνον εθνικό μας καθήκον, αλλά και υπαρξιακός τρόπος ζωής στο διηνεκές".

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.