Επικαιροτητα

ΤΡΙΠΟΛΗ: Εκδήλωση για σπουδές και αγορά εργασίας (VIDEO)

Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με θέμα: "Πανεπιστημιακές Σπουδές και Αγορά Εργασίας", στο αμφιθέατρο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού κέντρου Τρίπολης την Κυριακή (17/01).

 


To Εκπαιδευτικό Κέντρο Τρίπολης Ματίνα Παράσχου - Σμυρνιώτη, σε συνεργασία με τη UNICERT, αποκλειστικό αντιπρόσωπο του πανεπιστημίου FREDERICK της Κύπρου στην Ελλάδα για την προώθηση των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών του, πραγματοποίησαν εκδήλωση με θέμα: "Πανεπιστημιακές Σπουδές και Αγορά Εργασίας", στο αμφιθέατρο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού κέντρου Τρίπολης, την Κυριακή 17 Ιανουαρίου και ώρα 6:00 μ.μ.

 


Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν οι:


Κλέαρχος Χαραλάμπους, Διευθυντής Τμήματος International Students Πανεπιστημίου Frederick
Θεόδωρος Κατσανέβας, καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιώς
Δημήτριος Δερπάνης, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Πειραιώς, Πρόεδρος Unicert, Καθηγητής Πανεπιστημίου Frederick.

 

Η  Ματίνα Παράσχου ευχαρίστησε την UNICERT και το Πανεπιστήμιο FREDERICK που ήρθε στην πόλη μας και εξέφρασε πόσο μεγάλη τιμή νιώθει εμπιστεύτηκαν το Εκπαιδευτικό της Κέντρο. Όπως είπε: "Γίνεται μια προσπάθεια από το Πανεπιστήμιο και το Κέντρο Εκπαίδευσης να φέρουν πιο κοντά στους πολίτες της Αρκαδίας τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα. Τα προγράμματα αυτά απευθύνονται σε άτομα του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα καθώς και σε εργαζόμενους οι οποίοι δεν έχουν χρόνο να κάνουν ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα που θέλουν να είναι ευέλικτο", ενώ συνέχισε: "Θεωρούμε ότι είναι κάτι πρωτοποριακό για την πόλη μας. Τα προγράμματα αυτά είναι αναγνωρισμένα από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π και τον ΑΣΕΠ. Οι εξετάσεις και οι συνεδρίες θα γίνονται στην Τρίπολη,δεν θα υπάρχουν μετακινήσεις και η διαλογή των φοιτητών θα γίνεται με κριτήρια αξιοκρατικά, με απόλυτη διαφάνεια".

 

Έπειτα ο κ. Κλέαρχος Χαραλάμπους μίλησε για το Πανεπιστήμιο Frederic το οποίο ιδρύθηκε το 1965 σαν σχολείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σημειώνοντας πώς: "Το όραμα του ιδρυτής του Μιχαήλ Frederic ήταν να εξελιχθεί σε Πανεπιστήμιο. Το κατάφερε το 2007 όπου έγινε το πρώτο Ιδιωτικό Πανεπιστήμιο και μάλιστα το μόνο που έχει 6 διαφορετικές σχολές".

 

Τέλος ο Δημήτριος Δερπάνης εξέφρασε την χαρά του που η Unicert βρίσκεται σε ένα πιστοποιημένο Κέντρο όπως είναι το Εκπαιδευτικό Κέντρο της κ. Παράσχου και όπως είπε: "Tα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα είναι αναγνωρισμένα από το Υπουργείο Παιδείας της Κύπρου και του Υπουργείο Παιδείας της Ελλάδας".

 

 

 

Περισσότερα στο video που ακολουθεί...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.