Επικαιροτητα

ΤΡΙΠΟΛΗ: Αμοιβή για τους δολοφόνους των σκυλιών

Ο Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης με ένα video και με σχετική ανακοίνωσή του, σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης, καταγγέλλει όσους κακοποιούν και θανατώνουν τα αδέσποτα ζώα.

 

Με ένα video, όπου διακρίνεται ένα νεκρό σκυλί δίπλα σε κάδους απορριμμάτων στην Τρίπολη, σε μέσo κοινωνικής δικτύωσης, ο Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος αναζητά τον δράστη και καταγγέλλει τέτοιες ενέργειες. 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

Δίνεται αμοιβή 3.000 € (τρεις χιλιάδες) για κάθε επιβεβαιωμένη πληροφορία, που θα οδηγήσει σε επίσημη καταγγελία και δίωξη. Βοηθήστε μας να βρούμε αυτούς που ρίχνουν φόλες στις γειτονιές μας. Είμαστε αποφασισμένοι να σταματήσουμε αυτή την επικίνδυνη και αντικοινωνική συμπεριφορά, δε θέλουμε δολοφόνους να κυκλοφορούν στην Τρίπολη. Γι’ αυτό θα φέρουμε τους δράστες ενώπιον της δικαιοσύνης, που προβλέπει φυλάκιση 5 ετών και πρόστιμο έως 30.000 € ανά ζώο που θανατώνεται ή κακοποιείται. Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε παρακαλείται να ενημερώσει την Αστυνομία ή να καλέσει τον πρόεδρο του Φιλοζωικού Συλλόγου στο τηλέφωνο: 6932839363.

 

Δείτε το video ΕΔΩ.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.