Επικαιροτητα

Κίνδυνος - θάνατος ο δρόμος προς Κολλίνες (photos)

Για έναν ακόμη χειμώνα, όσοι χρησιμοποιούν το οδικό δίκτυο της Αρκαδίας και κατευθύνονται προς Κολλίνες, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Η καθυστέρηση της βελτίωσης του επικίνδυνου αυτού τμήματος του οδικού δικτύου, παρά το γεγονός πως έχει εγκριθεί από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου ανάλογο έργο, συνεχίζει να δημιουργεί πολλά προβλήματα στην οδική σύνδεση της περιοχής με τον υπόλοιπο νομό.

Ο δρόμος, παρότι δεν έχουν σημειωθεί ακόμη πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, ήδη παρουσιάζει μεγάλη ολισθηρότητα λόγω πάγου και οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

 

Πρόσφατα, στο πλαίσιο τακτικής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο arcadia 938 είχε πληροφορηθεί- από τα πλέον αρμόδια "χείλη", αυτά του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, κ. Γιαννακούρα- πως όλα είναι έτοιμα για να προχωρήσει το έργο, που ήδη, ουσιαστικά, έχει καθυστερήσει επί διετία, σχεδόν.

 

Ωστόσο, μέχρι και αυτή τη στιγμή, δεν φαίνεται να σημειώνεται κάποια αποφασιστική πρόοδος με τη συγκεκριμένη υπόθεση, γεγονός που αναγκάζει τους πολίτες να διακινδυνεύουν καθημερινά τη σωματική τους ακεραιότητα, κινούμενοι μέσω του οδικού αυτού τμήματος.

Είναι δεδομένο πως οι διαδικασίες υλοποίησης κάποιου έργου από φορείς του ευρύτερου δημοσίου τομέα ή της τοπικής αυτοδιοίκησης έχουν αυστηροποιηθεί-ελέω ελεγκτικών μηχανισμών που υιοθετήθηκαν λόγω μνημονιακών υποχρεώσεων- αλλά αποτελεί, επίσης, αδιαμφισβήτητο γεγονός πως ήδη η καθυστέρηση στην υλοποίηση της αναβάθμισης στο οδικό δίκτυο της Αρκαδίας και δει στο συγκεκριμένο τμήμα, είναι υπερβολική.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.