Επικαιροτητα

Αλσύλλιο "Β. Μπεσκένη" στην Αρκαδία

Λόγω του τόπου καταγωγής του δημοσιογράφου Β. Μπεσκένη, από τη Μεγαλόπολη, φίλοι θα πραγματοποιήσουν δενδροφύτευση στα Μαλλωτά Μεγαλόπολης Αρκαδίας, στις 25 Φεβρουάριου και το αλσύλλιο θα λάβει το όνομά του.

 

Την Τετάρτη (20/12) στις 11.00, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Άνω Γλυφάδα, θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία για τον Βασίλη Μπεσκένη και η κηδεία του θα γίνει από το Κοιμητήριο του Δήμου Γλυφάδας.

Αντί στεφάνων, η οικογένεια του δημοσιογράφου παρακαλεί για κατάθεση χρημάτων σε λογαριασμό της (Τράπεζα Πειραιώς: GR0801 7217600051 760891 71619), ώστε το ποσό να διατεθεί στα μαιευτήρια "Ελενα Βενιζέλου" και "Αλεξάνδρα".

Επίσης, στη μνήμη του δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ, που "έσβησε" την Κυριακή από ανακοπή στα 43 του, αφήνοντας πίσω σύζυγο και παιδί 12 μηνών, συνάδελφοι και φίλοι θα πραγματοποιήσουν δενδροφύτευση στον τόπο καταγωγής του, τα Μαλλωτά Μεγαλόπολης Αρκαδίας, στις 25 Φεβρουάριου. Το αλσύλλιο θα λάβει το όνομά του.

 

Εφημερίδα "Ελευθερία του Τύπου"

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.