Επικαιροτητα

Τα οικονομικά νέα της Αρκαδίας

Ακολουθεί το επιχειρηματικό – οικονομικό δελτίο Επιμελητηρίου Αρκαδίας....

 

 

 

• Διαγωνισμός του Δήμου Τρίπολης για τη μεταφορά και διαχείριση αστικών αποβλήτων

 

Ηλεκτρονικό, δημόσιο, διεθνή, ανοικτό διαγωνισμό για την υπηρεσία: "Μεταφορά και διαχείριση αστικών στερεών αποβλήτων" διακηρύσσει ο Δήμος Τρίπολης

 

Ημερομηνία και ώρα Έναρξης Υποβολής Προσφορών : 15/2/2016 και ώρα 7:00

 

Καταληκτική Ημερομηνία και ώρα Υποβολής Προσφορών: 26/2/2016 και ώρα 15:00

 

Αναλυτικά η διακήρυξη και η μελέτη του διαγωνισμού στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr, στην κατηγορία διαγωνισμοί.

 

• Διαγωνισμός Παναρκαδικού Νοσοκομείου για την προμήθεια "ΕΝΔΟΦΑΚΩΝ"

 

Το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης "Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ" διενεργεί ηλεκτρονικό ανοικτό δημόσιο διαγωνισμό από το Π.Π.Υ.Υ. 2014 για την ανάδειξη προμηθευτή-των για την προμήθεια «ΕΝΔΟΦΑΚΩΝ» και κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή.

 

Ημερομηνία και Ώρα Έναρξης Υποβολής Προσφορών: 8/2/2016 στις 7 π.μ.

 

Καταληκτική Ημερομηνία και Ώρα Υποβολής Προσφορών: 16/2/2016 στις 3 μ.μ.

 

Αναλυτικά μπορείτε να δείτε τον διαγωνισμό στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr, στην κατηγορία διαγωνισμοί.

 

• Διεθνή τουριστική έκθεση ΒΙΤ Μιλάνο, 11-13 Φεβρουαρίου 2016 

 

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας ενημερώνει τα μέλη του ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα συμμετάσχει με δικό της περίπτερο στη διεθνή τουριστική έκθεση Bit Μιλάνο η οποία θα λάβει μέρος στο Μιλάνο της Ιταλίας, στο εκθεσιακό κέντρο FIERA MILANO 11-12-13 Φεβρουαρίου 2016. Είναι η μεγαλύτερη ιταλική έκθεση τουρισμού που πραγματοποιείται στο Μιλάνο και παρουσιάζει μεγάλο τουριστικό ενδιαφέρον για την σημαντική αγορά που γειτνιάζει με την Πελοπόννησο. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr.

 

• Έκθεση Επίπλων Σπιτιού, Γραφείου και Αξεσουάρ

 

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας ενημερώνει τα μέλη του ότι στις 24 με 28 Φεβρουάριου 2016 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Έκθεση Επίπλων Σπιτιού, Γραφείου και Αξεσουάρ στην Τουρκία – Σμύρνη, στον εκθεσιακό χώρο με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής. Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το αρμόδιο Υπουργείο, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr.

 

• Επιδότηση στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων 

 

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας αφουγκραζόμενο τις ανάγκες της αγοράς για στελέχωση των επιχειρήσεων από καταρτισμένους συνεργάτες  αποφάσισε την επιδότηση της συμμετοχής των άμεσα ενδιαφερομένων, στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση των Επιχειρήσεων της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ). Το κόστος συμμετοχής είναι 3.300€ από 3.900€ που ήταν αρχικά.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr.

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.