Επικαιροτητα

Οι Δήμαρχοι ζητούν ενεργό ρόλο στα απορρίμματα (VIDEO)

Οι εξελίξεις στο θέμα των απορριμμάτων απασχόλησαν και τον Φορέα Διαχείριση Στερεών αποβλήτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην συνεδρίαση του που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (18/01) στην Τρίπολη.

 

 

Λίγο πριν από την συνεδρίαση ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Πύλου - Νέστωρος  Δημήτρης Καφαντάρης παραχώρησε συνέντευξη, όπου μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις καθώς και την επικείμενη συνάντηση των δημάρχων Πελοποννήσου με τον αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος Γιάννη Τσιρώνη. "Θέλουμε να έχουμε ενεργό ρόλο στη διαχείριση απορριμμάτων", ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

Στη συνέχεια για το θέμα μίλησε και ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Ανδρέας Ανδριανόπουλος, τονίζοντας, πως το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, πρέπει να λήξει άμεσα.

 

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί…

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.