Επικαιροτητα

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Διήμερο με καταιγίδες - χιόνια

Σταδιακή αλλά και πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού, με βροχές και καταιγίδες, πιθανόν τοπικά ισχυρές και χιονοπτώσεις όχι μόνο στα ορεινά, ημιορεινά, αλλά και σε πιο πεδινές περιοχές, κυρίως στα βόρεια, προβλέπει από σήμερα (3/1) έως την Πέμπτη (4/1), η ΕΜΥ.

 

Αναλυτικότερα, με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) προβλέπει για σήμερα ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη Δυτική Πελοπόννησο. Σήμερα Τετάρτη, προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες, πιθανόν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στη Δυτική Πελοπόννησο.

Προβλέπεται επίσης, πως μέχρι το πρωί, πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Βόρειας Πελοποννήσου (πάνω από 800 με 900 μέτρα υψόμετρο). Τα φαινόμενα αυτά προβλέπεται να συνεχιστούν και την Πέμπτη.

Θερμοκρασία: από 04 έως 12 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Πελοπόννησος Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές η καταιγίδες κυρίως στις νοτιότερες περιοχές.

Μέχρι το πρωί χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της βόρειας Πελοποννήσου (πάνω από τα 800 με 900 μέτρα). Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 08 έως 15 βαθμούς κελσίου.

Πελοπόννησος Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες στις Σποράδες και την Εύβοια πιθανόν πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές. Μέχρι το πρωί χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Κεντρικής Στερεάς και της βόρειας Πελοποννήσου (πάνω από τα 800 με 900 μέτρα). Βαθμιαία βελτίωση. Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και τοπικά στα βόρεια 7 μποφόρ. Σταδιακή εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες. Θερμοκρασία: από 04 έως 15 βαθμούς κελσίου.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.