Επικαιροτητα

Πελοπόννησος: Ακριβότερα τα διόδια από την Κυριακή

Σε τιμαριθμική αναπροσαρμογή των χρεώσεων στους σταθμούς των διοδίων στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα προχωρά η εταιρεία ΜΟΡΕΑΣ ΑΕ από την Κυριακή 7 Ιανουαρίου.

 

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εταιρεία διαχείρισης του αυτοκινητοδρόμου, "από την τιμαριθμική αναπροσαρμογή, και μετά από τέσσερα συνεχή έτη μειώσεων, προκύπτουν μικρές αυξήσεις τιμών σε ορισμένους σταθμούς διοδίων και σε ορισμένες κατηγορίες οχημάτων". 

Ειδικότερα, πρόκειται για αυξήσεις της τάξης των 5 ή 10 λεπτών ανάλογα με τον τύπο του οχήματος για κάθε σταθμό διοδίων, με τις τιμές διέλευσης για τα δίκυκλα να παραμένουν σταθερές. 

Παράλληλα, η ΜΟΡΕΑΣ ΑΕ σημειώνει πως ο νέος τιμοκατάλογος περιλαμβάνει ΦΠΑ 24% και θα ισχύει για όλους τους μετακινούμενους, συμπεριλαμβανομένων των κατόχων ηλεκτρονικών πομποδεκτών. 

Πηγή:in.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.