Επικαιροτητα

Φρίκη: Μαθητές κατηγορούνται για βιασμό 10χρονου

Στις 25 Ιανουαρίου θα εκδικαστεί από το Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων Βόλου η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ενός 10χρονου μαθητή στις τουαλέτες από σχολείου του από τρεις άλλους μαθητές.

Η εισαγγελία Βόλου είχε παρέμβει τότε και είχε ζητήσει να προχωρήσει η έρευνα του σοκαριστικού γεγονότος υπό άκρα μυστικότητα. Οι τρεις μαθητές κλήθηκαν ενώπιον του ανακριτή για να δώσουν εξηγήσεις και εναντίον τους σχηματίστηκαν δικογραφίες με σοβαρές κατηγορίες.

Οι μαθητές, δύο αγόρια και ένα κορίτσι, αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες του βιασμού από κοινού κατ’ εξακολούθηση και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, αδικήματα που τελέστηκαν από τον Σεπτέμβριο του 2016 έως και τον Οκτώβριο του 2016.

Ο φάκελος της υπόθεσης περιγράφει πως οι μαθητές έδεναν τα χέρια του 10χρονου για να μην αντιδράσει, αλλά και τον φίμωναν για να μην καλέσει σε βοήθεια. Οι τρεις τους όλο το διάστημα που διεξαγόταν η έρευνα παρακολουθούνταν από ειδικούς παιδοψυχολόγους.

 

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Πηγή: cnn.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.