Επικαιροτητα

Νέα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών Π.Ε Αρκαδίας

Το θέμα "Έγκριση και ανάθεση νέων δρομολογίων μεταφοράς μαθητών Π.Ε Αρκαδίας σχολικού έτους 2017 - 2018 με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης", συζητήθηκε την Πέμπτη (11/1) στο συμβούλιο της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου. 

 

Τα σχολικά δρομολόγια συνολικά ανήλθαν στα 11, τα οποία μοιράστηκαν μεταξύ του ΚΤΕΛ Αρκαδίας, οδηγών ταξί και Κοινοπραξία Ταξί. 

 

Τα δρομολόγια έχουν ως εξής:

Kερασέα - Βλαχοκερασιά (Ταξί)

Άγιος Βασίλειος - Τρίπολη (Κοινοπραξία Ταξί) 

Άγιος Βασίλειος - Τρίπολη (Ταξί)

Καμενίτσα - Βλαχέρνα (Ταξί)

Λεβίδι - Τρίπολη (Ταξί)

Ζυγοβίστι - Δημητσάνα (Ταξί) 

Σέρβου - Δημητσάνα (Ταξί) 

Δωδεκάμετρο - Νέα Δάφνη (ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας)

Λεοντάρι - Μεγαλόπολη (Κοινοπραξία Ταξί)

Γλυφάδα - Π. Άστρος (ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας) 

Κάνδαλος - Τρίπολη (Ταξί) 

 

7 δρομολόγια ταξί 

 

2 δρομολόγια ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας 

 

2 Κοινοπραξία Ταξί 

 

Η κ. Νικολάκου Θεματική Αντιπεριφερειάχρης Πελοποννήσου είπε μεταξύ άλλων για την κατάσταση που επικρατεί με τα δρομολόγια στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ότι:

"Ολες οι Περιφέρειες προσπάθησαν να απαντήσουν στο κύριο ζήτημα για να μεταφέρονται τα παιδιά χωρίς προβλήματα. Πρέπει να βρούμε σχέδιο διαγωνισμού που θα είναι σε όλες τις ενότητες το ίδιο". Συνέχισε η κ. Νικολάκου λέγοντας πως "Σε 10 ημέρες θα έχουμε καθαρή εικόνα για το τι γίνεται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου".

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.