Επικαιροτητα

ΑΡΚΑΔΙΑ 93.8 & ARCADIASPORTS: 2016 ευχές με δώρα για όλους!

Ο Άγιος Βασίλης επισκέφτηκε τον "Αρκαδία 93.8" και το arcadiasports.gr. Έτσι το προτιμά και ο ίδιος, οι επισκέψεις του να γίνονται σε χιονισμένο τοπίο. Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας, λοιπόν, έγινε την κατάλληλη στιγμή. 

 

Με πολλές ευχές, μεγάλη διάθεση, όμορφα χαμόγελα και ασφαλώς, πλούσια δώρα για τους τυχερούς. Η πρώτη εντύπωση, λένε, είναι η πιο σπουδαία. Μια ματιά, λοιπόν, στη Βασιλόπιτά μας, αρκούσε για να "ανάψει" το κέφι. Πανέμορφη, στολισμένη, προσφορά από το ζαχαροπλαστείο "Λάκης", το οποίο και ευχαριστούμε πάρα πολύ. 

Τα δώρα για τους τυχερούς που θα έβρισκαν τα φλουριά ήταν τέτοια, που δημιούργησαν πολύ ευχάριστη προσμονή. Πείτε το και "ανταγωνισμό"... 

Πρώτο δώρο: Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο, "Art Mainalon Hotel" στη Βυτίνα. Προσφορά από το ξενοδοχείο - χώρο τέχνης. 

Δεύτερο δώρο: Ένα ρολόι από το κατάστημα "Μπαντούνας", είτε γυναικείο "Breeze" είτε ανδρικό "Tommy Hilfiger". Τέτοια ακούσαμε και δεν... βλέπαμε την ώρα για την κοπή της πίτας. 

Τυχεροί, λοιπόν, για τη χρονιά που μας ήρθε είναι ο Γιώργος Θεοδωράκης, που κερδίζει το διήμερο και η Δέσποινα Ακρανίδου, που κερδίζει το ρολόι. Να ευχαριστηθούν τα δώρα και... άντε μέρες που είναι. Ενα χαμόγελο από όλους μας, για όλους εσάς. Μια μεγάλη αγκαλιά για το 2016. 

Ο "Αρκαδία 93.8" και το arcadiasports.gr σάς εύχονται Χρόνια Πολλά, καλή χρονιά με υγεία. Και του χρόνου!

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.