Επικαιροτητα

H Μαρία Μενούνος ετοιμάζει γάμο στην Αρκαδία!

Μια δύσκολη σε προσωπικό επίπεδο χρονιά άφησε πίσω της η Μαρία Μενούνος επισφραγίζοντας αυτό το νέο ξεκίνημα στη ζωή της με ένα ευτυχές γεγονός.

Η ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια, η οποία κάνει καριέρα στο Λος Αντζελες, παντρεύτηκε τον επί 20 χρόνια σύντροφό της Κέβιν Αντεργκάρο σε ζωντανή μετάδοση καταμεσής της Time Square, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ανάμεσα στα εκατομμύρια Αμερικανών παρόντες ήταν οι συγκινημένοι γονείς της Κωνσταντίνος και Λίτσα Μενούνος.

Πριν από έναν χρόνο, η 39χρονη παρουσιάστρια ενώ βρισκόταν στο πλευρό της μητέρας της, η οποία είχε διαγνωστεί με όγκο τέταρτου βαθμού στον εγκέφαλο, διαγνώστηκε και εκείνη με όγκο στο κεφάλι. Παραιτήθηκε από την εκπομπή της στο "Ε! entertainment" και ανήμερα των γενεθλίων της στις 8 Ιουνίου, υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης του όγκου. Οι επόμενοι μήνες ήταν ιδιαίτερα δύσκολοι για εκείνη, όμως έπρεπε να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

Εχοντας αναρρώσει και αποφασισμένη να κοιτά μόνο μπροστά, η Μαρία υποδέχτηκε το 2018 ανταλλάσσοντας όρκους αγάπης με τον σύντροφό της, σε ζωντανή μετάδοση από το κανάλι Fox. "Είσαι ευλογία όχι μόνο για τη ζωή μου αλλά ακόμα μεγαλύτερη ευλογία για ολόκληρο τον κόσμο. Το γεγονός ότι δεν το συνειδητοποιείς σε κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή... Σ' αγαπώ", της είπε γεμάτος συγκίνηση ο Κέβιν, ενώ εκείνη αποτύπωσε τα συναισθήματά της στη φράση: "Σ' αγαπώ τόσο πολύ. Απλώς ήθελα τόσο πολύ να σε παντρευτώ και πριν και μετά τη χειρουργική επέμβαση και δεν μπορούσα να σκεφτώ έναν καλύτερο τρόπο να το κάνω απ' ό,τι εδώ".

Η Μ. Μενούνος εξηγεί αποκλειστικά στη Realnews πώς πήρε την απόφαση να παντρευτεί ξαφνικά και με καλεσμένη... ολόκληρη την Αμερική! "Η ιδέα να παντρευτούμε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την έλευση της νέας χρονιάς στη μέση της Τimes Square προέκυψε μετά από συζήτηση με μια από τις παραγωγούς μου, που ευχήθηκε πολύ να έχει έναν ζωντανό γάμο στη σύνδεση, με ένα όμορφο ζευγάρι αποφασισμένο να κάνει το μεγάλο βήμα και στην Αρκαδία. Συγκεκριμένα, μου είπε: "Ωραία θα ήταν να είχαμε έναν γάμο, εκτός αν θέλεις εσύ και ο Κέβιν να παντρευτείτε". Η αρχική μου αντίδραση ήταν να γελάσω, αλλά όταν μπήκα στο αυτοκίνητο ξεκίνησα να σκέφτομαι ότι τελικά είναι μια πολύ καλή ιδέα! Μετά τον γάμο, ο Κέβιν μου αποκάλυψε πως ήταν ένα βήμα μπροστά από εμένα, αφού τον τελευταίο χρόνο προετοίμαζε την έκπληξη να μου κάνει πρόταση γάμου στο ραδιοφωνικό σόου του Χάουαρντ Στερν", δηλώνει και συνεχίζει: "Πραγματικά, πιστεύω πως αργήσαμε να πάρουμε απόφαση να παντρευτούμε, γιατί δεν θέλαμε να υποστούμε την πίεση της διοργάνωσης ενός γάμου. Πάντα ήθελα να είμαστε μεταξύ μας αν και ο γάμος μας εντέλει ήταν το ακριβώς αντίθετο, αφού πραγματοποιήθηκε μπροστά σε εκατομμύρια τηλεθεατές και στους γονείς μας. Το ότι έγινε αυθόρμητα και ξαφνικά, χωρίς να έχουμε την πίεση ποιους θα καλέσουμε, έκανε τον γάμο μας ακόμα πιο τέλειο!". Λίγες ώρες πριν η παρουσιάστρια είχε ανακοινώσει τη μεγάλη είδηση στους ακόλουθούς της στο Instagram, αναρτώντας μια φωτογραφία της με το υπέροχο νυφικό του οίκου Pronovias, γράφοντας: "Θα είμαι η πιο παγωμένη νύφη στην ιστορία".

Προτεραιότητα η δημιουργία οικογένειας

Ο Κωνσταντίνος Μενούνος, ξάδερφος της παρουσιάστριας, αποκαλύπτει στην "R" γιατί η Μαρία αποφάσισε να παντρευτεί τόσο ξαφνικά. "Ηταν μια μεγάλη έκπληξη η απόφαση της Μαρίας να κάνει τον γάμο της στην Αμερική, αλλά σας αποκαλύπτω ότι ο θρησκευτικός γάμος θα γίνει το καλοκαίρι στην ιδιαίτερη πατρίδα της στο Άκοβο της Αρκαδίας, που βρίσκεται κοντά στη Μεγαλόπολη, με όλο το παραδοσιακό τελετουργικό". 

 

Εφημερίδα "Real News"

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.