Επικαιροτητα

Ενεργή η Πελοπόννησος στο συλλαλητήριο για το Σκοπιανό

Στη Θεσσαλονίκη είναι στραμμένα τα βλέμματα σήμερα, όπου θα διεξαχθεί το συλλαλητήριο για το Σκοπιανό, ενώ υπάρχει ανησυχία γιατί είναι προγραμματισμένη και αντισυγκέντρωση.

Στο συλλαλητήριο θα δώσει τον παρών από την Πελοπόννησο ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών και Πρόεδρος ΠΕΔ Δημήτρης Καμπόσος.

Νωρίς το πρωί της Κυριακής (21/1) αναχώρησε πούλμαν από την Πελοπόννησο αλλά και από άλλες περιοχές της Ελλάδας, με πολίτες που θα παραβρεθούν στη Θεσσαλονίκη. 

Το ραντεβού για το συλλαλητήριο κατά της χρήσης του όρου "Μακεδονία" από την ΠΓΔΜ έχει δοθεί στις 2 μ.μ., για συγκέντρωση στον Λευκό Πύργο, όπου αναμένεται να φτάσουν πάνω από 500 λεωφορεία με πολίτες, από διάφορα σημεία της Ελλάδας. Η αστυνομία εκτιμά ότι θα μετάσχουν περίπου 30.000 διαδηλωτές. Ομιλητές θα είναι οι Στέργιος Καλόγηρος, Κώστας Καραΐσκος, Ανδρέας Κεφαλογιάννης, Νίκος Λυγερός, Φραγκούλης Σ. Φράγκος.

Μία ώρα νωρίτερα, στις 13:00, έχει προγραμματιστεί αντισυγκέντρωση από αντιεξουσιαστές, στην πλατεία Καμάρας και αναμένεται να είναι έντονη η παρουσία της αστυνομίας.

 

Πληροφορίες από το in.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.