Επικαιροτητα

Ανοιξιάτικο το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ημέρες

Ξεχάστε τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Ο καιρός τις επόμενες ημέρες θα θυμίζει Άνοιξη, καθώς ο υδράργυρος θα σημειώσει σημαντική άνοδο σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. 

 Ο καιρός την Κυριακή

 

Δυτική Πελοπόννησος

Ο καιρός γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις το πρωί. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 02 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ανατολική Πελοπόννησος

Ο καιρός γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα ανατολικά. Οι άνεμοι βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 02 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Τη Δευτέρα (29/01) ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με λίγες παροδικές νεφώσεις στο Ιόνιο. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Την Τρίτη (30/01) ο καιρός γενικά αίθριος με λίγες παροδικές νεφώσεις στα δυτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε περαιτέρω μικρή άνοδο.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.