Επικαιροτητα

Koπή πίτας για τους εργαζόμενους στην ΠΕ Αρκαδίας (photos-video)

Μία ιδιαίτερη βραδιά μαζί με τους εργαζόμενους της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, που την Παρασκευή (26/1) το βράδυ, έκοψαν την πίτα τους για το 2018 και πραγματοποίησαν το καθιερωμένο γλέντι τους.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Βαγγέλης Γιαννακούρας, έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα εξής:

"Οι εργαζόμενοι είναι οι άμεσα συνεργάτες μας και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την παρουσία μου στην εκδήλωση που πραγματοποίησαν για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2018.

Χωρίς τους εργαζόμενους τίποτα δεν μπορεί να προχωρήσει, όσο και αν υπάρχει όραμα και προσπάθεια από το πολιτικό προσωπικό. Οι εργαζόμενοι της ΠΕ Αρκαδίας έχουν δύο πλεονεκτήματα. Να είναι στο κέντρο των αποφάσεων, αλλά και να δουλεύουν με έναν Περιφερειάρχη που είναι Αρκάς και που ξέρει να ανοίγει δρόμους.

Το 2017 είχε τις δυσκολίες του κυρίως στην υλοποίηση των τεχνικών έργων, γιαυτό το 2018 πρέπει να ανασκουμπωθούμε, ώστε να προχωρήσουν όσα έμειναν πίσω, λόγω αλλαγών στην νομοθεσία.

Χρόνια πολλά σε όλους τους εργαζόμενους και καλά να περάσουν όσοι κέρδισαν τα 15 τριήμερα - που προσφέρθηκαν από εμένα ως δώρο- σε ξενοδοχεία της Πελοποννήσου.

Μία βραδιά μαζί με αυτούς που καθημερινά προσπαθούμε για το καλό των Αρκάδων και στην προσπάθειά μας αυτή μπορεί να ερχόμαστε και σε συγκρούσεις".

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.