Επικαιροτητα

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων - Οι λεπτομέρειες

Οικονομική επιχορήγηση στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Μια πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για την στήριξη της επιχειρηματικότητας.

 

 

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, συνεχίζοντας την προσπάθεια για επιμόρφωση των επιχειρηματιών και πολιτών της Αρκαδίας και αφουγκραζόμενο τις ανάγκες της αγοράς για στελέχωση των επιχειρήσεων από καταρτισμένους συνεργάτες αποφάσισε την επιδότηση της συμμετοχής των άμεσα ενδιαφερομένων, στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (1η Σειρά Αρκαδίας) που θα διεξαχθεί σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ). 

 

Το κόστος συμμετοχής θα είναι 3.300€ από 3.900€ που ήταν αρχικά. 

 

Ο τρόπος εξόφλησης  είναι 300€ προκαταβολή και 200€ ανά μήνα για 15 μήνες.

 

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας και η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων ενημερώνουν ότι η οικονομική επιχορήγηση αφορά και τους συμμετέχοντες που έχουν ήδη υποβάλλει αίτηση στο πρόγραμμα. 

 

Το κόστος μπορεί να καλυφθεί με το 0,24% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

 

Έναρξη της 1ης Σειράς Αρκαδίας: Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

 

Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στις 24 Ιουνίου 2017. Τα μαθήματα διεξάγονται στα Ελληνικά Παρασκευή 17:00-21:30 και Σάββατο 09:00-17:00 ανά δεκαπέντε ημέρες.

(Διακοπές : Πάσχα, Καλοκαίρι, Χριστούγεννα)

 

Η ΕΕΔΕ ευχαριστεί θερμά το Επιμελητήριο Αρκαδίας για τη στήριξη και την  οικονομική συνδρομή του, που  συμβάλλει στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των Επιχειρήσεων της Αρκαδίας και της ευρύτερης περιοχής, μέσα από την επένδυση στη γνώση και το ανθρώπινο δυναμικό.

 

Το πρόγραμμα

 

Το πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων, οργανισμών και αυτοαπασχολούμενων  τα οποία επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης και γενικότερων καθηκόντων (general management). Επισημαίνεται δε ότι στα 26 χρόνια λειτουργίας του, έχουν αποφοιτήσει Πανελλαδικά (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα, Ιωάννινα, Κυκλάδες,  Ρόδο, Λαμία, Βόλο, Καλαμάτα, Κοζάνη, Δράμα , Κόρινθο, Κομοτηνή, Ρέθυμνο, Χαλκίδα  και Χανιά κ.α) 4.000 στελέχη  που ήδη έχουν  επιτυχημένη καριέρα στο χώρο των επιχειρήσεων.

 

Η ποιότητα  της προσφερόμενης εκπαίδευσης στηρίζεται σε σημαντικό βαθμό στην παρακολούθηση των σύγχρονων εξελίξεων στο διεθνή επιχειρησιακό στίβο μια που η επιχειρηματική δραστηριότητα αποκτά όλο και πιο έντονα Παγκόσμιο χαρακτήρα.

 

Το διδακτικό προσωπικό αποτελεί πετυχημένο συνδυασμό Καθηγητών με έμπειρους Μάνατζερ, διακεκριμένους εισηγητές και προσωπικότητες από τον κόσμο των επιχειρήσεων.

 

Αναλυτικά όλες τις πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να τις βρείτε στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίο Αρκαδίας www.arcadianet.gr

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται  στα γραφεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας

 

Τηλ.: 2710227141, Υπεύθυνη κα. Σακελλαρίου Σοφία (E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

καθώς και στην  ΕΕΔΕ., Τηλ.:(210) 21 12 000-9 (Εσωτ. *622  & *623),

κ. Νίκο Βλασσόπουλο ή κ. Μάκη Φιτέογλου

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.