Επικαιροτητα

ΤΡΙΠΟΛΗ: Zευγάρι μετέφερε δυο κιλά χασίς

Οι αστυνομικοί τους "τσίμπησαν", όταν σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητό τους.

"Γάτες" αποδείχθηκαν οι αστυνομικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κεντρικής Πελοποννήσου, όταν σταμάτησαν για έλεγχο το όχημα στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι στο 195ο χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Αθηνών– Τρίπολης- Καλαμάτας.

Οι τροχονόμοι δεν αρκέστηκαν στον τυπικό έλεγχο στοιχείων, αλλά η εξονυχιστική έρευνα που έκαναν, αποκάλυψε ότι ο 34χρονος Αλβανός και η 19χρονη Ελληνίδα μετέφεραν δυο συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά δυο κιλά και 150 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης με τελικό προορισμό τους την Τρίπολη.

Εκεί οδηγήθηκαν, αλλά με… χειροπέδες καθώς συνελήφθησαν για να προσαχθούν στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ενώ και το αυτοκίνητό τους κατασχέθηκε, ως μέσο μεταφοράς τους χασίς. 

*** Πάνω από μισό κιλό χασίς θα διακινούσε ένας 18χρονος Έλληνας στην Άρτα, αν δεν τον υπέβαλαν σε έλεγχο οι αστυνομικοί της Ασφάλειας οι οποίοι βρήκαν στην κατοχή του τις δύο συσκευασίες με τα 544,48 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ο νεαρός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών.

 

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.