Επικαιροτητα

Υπεγράφη η διάνοιξη της οδού Μπακοπούλου (photos,video)

Την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Παυλής υπέγραψε την σύμβαση ολοκλήρωσης της διάνοιξης της οδού Μπακοπούλου, στην Τρίπολη.

Η οδός Ειρήνης Μπακοπούλου είναι επέκταση της οδού Παπαρρηγοπούλου. Ανάδοχος είναι ο εργολάβος κ. Κεχαγιάς. 

Το έργο θα ξεκινήσει άμεσα, ενώ θα λύσει ένα μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πόλη μας.

"Είναι από τους λίγους δρόμους που θα βοηθήσουν στη αποσυμφόρηση του κυκλοφοριακού φόρτου που υπάρχει στο κέντρο αλλά και στο ανατολικό τμήμα της πόλης", δήλωσε ο κ. Παυλής.

Τέλος ο δήμαρχος πρόσθεσε πως θα γίνουν και άλλα σημαντικά έργα τα επόμενα δύο χρόνια.

 

Δελτίο Τύπου:

Έργο Πνοής Για Την Τρίπολη Η Ολοκλήρωση Διάνοιξης Της Οδού Ε. Μπακοπούλου

"Υπεγράφη, το μεσημέρι της Τρίτης 6 Φεβρουαρίου 2018 στο Δημαρχείο της Τρίπολης, το συμφωνητικό του έργου «Ολοκλήρωση διάνοιξης οδού Ειρήνης Μπακοπουλου Δ.Κ Τρίπολης» με τον εκπρόσωπο της κοινοπραξίας «Αναστάσιος Κεχαγιάς – Αναστάσιος Γιαχουντής» κ. Κεχαγιά.  

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Τρίπολης: “Σήμερα υπογράφουμε το συμφωνητικό του έργου “Ολοκλήρωση διάνοιξης της οδού Ε.Μπακοπούλου- προέκταση της οδού Παπαρρηγοπούλου, ενός πολύ σημαντικού έργου για το κυκλοφοριακό της Τρίπολης, ενός έργου πνοής. Το έργο θα ολοκληρωθεί σύντομα και θα παραδοθεί προς χρήση από τους πολίτες”. Και συμπλήρωσε για τη χρησιμότητα του έργου : ”Η οδός Ειρήνης Μπακοπούλου συνεισφέρει ιδιαίτερα στην αποσυμφόρηση του κυκλοφοριακού, αλλά δεν μένουμε εδώ. Προχωράμε με σοβαρότητα για την ολοκλήρωση και άλλων παρεμβάσεων όσον αφορά το κυκλοφοριακό”.

Ο κ. Δημήτρης Παυλής τόνισε πως “εγώ μιλώ με έργα και όχι με λόγια αλλά είμαι απογοητευμένος με τον τρόπο που κάποιοι διαχειρίζονται τα θέματα όχι για το κοινό καλό, αλλά για τους εαυτούς τους. Εμείς ενδιαφερόμαστε όχι για τους εαυτούς μας αλλά για τους συμπολίτες μας και θα ακολουθήσουν πολλά συμφωνητικά”.

Τέλος από την πλευρά του, ο ανάδοχος του έργου κ.Κεχαγιάς επεσήμανε πως υπάρχει μία άρτια και ολοκληρωμένη μελέτη για ένα λειτουργικό έργο που θα βοηθήσει ιδιαίτερα στην κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση της πόλης."

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.