Επικαιροτητα

Σύλλογος Κρητών Φοιτητών ιδρύθηκε στην Τρίπολη

Ιδρύθηκε το μη κερδοσκοπικό σωματείο με επωνυμία "Σύλλογος Κρητών Φοιτητών Τρίπολη".

(Δελτίο Τύπου)

"Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε στο κοινό της πόλης μας την ίδρυση του μη κερδοσκοπικού σωματείου μας, με την επωνυμία "Σύλλογος Κρητών Φοιτητών Τρίπολης".

Συγκεκριμένα, ο  Σύλλογός μας στοχεύει στην καλλιέργεια σχέσεων επικοινωνίας, συλλογικής ευθύνης και αλληλεγγύης μεταξύ των μελών του, στην ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της Κρητικής Παράδοσης, καθώς και στο "άνοιγμα" προς την  τοπική κοινωνία μέσα από την αλληλεπίδρασή του με φορείς και συλλόγους της Τρίπολης.

Προκειμένου λοιπόν  να επιτευχθούν οι παραπάνω στόχοι μας, θα θέλαμε να σας έχουμε κοντά μας ως υποστηρικτές και συνοδοιπόρους, και  γι’ αυτό σας καλούμε να γίνετε μέλη ή φίλοι του Συλλόγου μας, συμμετέχοντας ενεργά σε όλες του τις εκδηλώσεις.

 

Τηλέφωνο επικοινωνιας: 6983191643

 

Με εκτίμηση,

 

Τα μέλη της διοίκησης του Συλλόγου."

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.