Επικαιροτητα

Συνεχίζονται οι εργασίες στην Τσακώνα - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Κορίνθου -Τρίπολης – Καλαμάτας και κλάδο Λεύκτρο-Σπάρτη λόγω εκτέλεσης εργασιών...

 

 

Σε συνέχεια του από 14.1.2015 Δελτίου Τύπου της Υπηρεσίας μας, που αφορούσε Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Κορίνθου -Τρίπολης – Καλαμάτας και κλάδο Λεύκτρο-Σπάρτη λόγω εκτέλεσης εργασιών και συγκεκριμένα από τον ανισόπεδο κόμβο Παραδεισίων έως τον ανισόπεδο κόμβο Τσακώνας, μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 198,3 και 210,6, συμπληρωματικά, ανακοινώνεται ότι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις παρατείνονται έως και την 31.1.2016 και η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται στην Παλαιά Εθνική Οδό Τρίπολης – Καλαμάτας. 

 

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.