Επικαιροτητα

ΜΑΝΤΙΝΕΙΑ: "Όλοι με τα τρακτερ μας στην Τριπολη"

Ο Ανεξάρτητος Αγροτικός Σύλλογος "ΜΑΝΤΙΝΕΙΑ", ο Αγροτικός Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός "Η ΕΝΩΣΗ" και η Ένωση Βιοκαλλιεργητών Αρκαδίας, καλούμε όλους τους αγρότες του Νομού μας σε δυναμικές κινητοποιήσεις.

 

 

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με όλους τους αγροτικούς φορείς και καλούμε σε συμπαράσταση όλη την αρκαδική κοινωνία γιατί τα προβλήματα στο βάθος τους είναι κοινά και ο αγώνας κοινός.

 

Μαζεύουμε τα τρακτέρ μας στα φανάρια της οδού Ναυπλίου μπροστά από το κτίριο του ΟΓΑ στην Τρίπολη οργανώνοντας το μπλόκο της Τρίπολης αρχίζοντας από την Κυριακή 24-1-2016 με προσυγκεντρώσεις και ενδυναμώνοντας τον αγώνα τις επόμενες ημέρες.

 

Μετά από τι άκαρπες συζητήσεις και συναντήσεις με τους Υπεύθυνους στα αρμόδια Υπουργεία, η μόνη διέξοδός μας πλέον είναι κάθε μέρα να εντείνουμε όλο και περισσότερο τον αγώνα μας και τις διεκδικήσεις μας. Απαιτούμε την άρση του Ασφαλιστικού και Φορολογικού Νομοσχεδίου για τους αγρότες. Έχουμε καταθέσει προτάσεις συγκεκριμένες για το Ασφαλιστικό και το Φορολογικό. Καιρός να τις λάβουν σοβαρά υπόψη τους.

 

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

6974507797-6942605578-6951092525

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.