Επικαιροτητα

Δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις σε όλη την Αρκαδία (video)

Σήμερα, Παρασκευή (16/2) πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για την έναρξη λειτουργίας του προγράμματος Προαγωγής - Πρόληψης για τον Μαστό, που θα καλύψει όλη την Αρκαδία.


Το πρόγραμμα υλοποιείται από το Ελληνικό Αντικαρκινικό Ινστιτούτο σε συνεργασία με την Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος.


Ο κ. Πέτρος Τομάρας, Διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, δήλωσε πως το πρόγραμμα θα διαρκέσει 1 χρόνο και θα επισκεφθούν όλους τους φορείς της Αρκαδίας.
Οι επισκέψεις θα ξεκινήσουν από σήμερα, Παρασκευή (16/2) στο Λεωνίδιο και μετά θα συνεχιστούν στο Άστρος, την Τρίπολη, την Μεγαλόπολη και την Γορτυνία.
Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται δύο εξετάσεις: 1) μαστογραφία σε γυναίκες άνω των 40 ετών 2) Τέστ Παπ σε γυναίκες άνω των 25 ετών.

Οι εξετάσεις είναι εντελώς δωρεάν.

Ακούστε, τις δηλώσεις του κ. Πέτρου Τομαρά, Διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, του Προέδρου της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, κ. Βασίλη Γιαννακάκου και του υπευθύνου του Ογκολογικού Ινστιτούτου Ελλάδος κ.κ. Μανώλης Αμπατζόγλου.

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.