Επικαιροτητα

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Παρατείνονται οι εργασίες της γέφυρας Τσακώνας

Με απόφασή του, ο Διευθυντής Αστυνομίας Μεσσηνίας παρατείνει την περίοδο αποκλεισμού της κυκλοφορίας των οχημάτων στο τμήμα αυτοκινητοδρόμου "Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και Λεύκτρο – Σπάρτη" λόγω έργων.

 

Με απόφασή του, ο Διευθυντής Αστυνομίας Μεσσηνίας παρατείνει μέχρι και την 31-01-2016 την περίοδο αποκλεισμού της κυκλοφορίας των οχημάτων στο τμήμα αυτοκινητοδρόμου "Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και Λεύκτρο – Σπάρτη" από τον Α/Κ Τσακώνας (χ.θ. 210,600) έως τον Α/Κ Παραδεισίων (χ.θ. 198,300), λόγω συνέχισης τέλεσης εργασιών στο εν λόγω σημείο για τη σύνδεση της γέφυρας Τ4 με τον υπόλοιπο αυτοκινητόδρομο.


Η κυκλοφορία των οχημάτων στο παραπάνω τμήμα θα εκτρέπεται στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης – Καλαμάτας.


Η απόφαση αυτή ελήφθη σε συνδυασμό αφενός με το υπ’ αριθ. ΠΑΡ-Τ/1508 από 20-01-2016 αίτημα της εταιρείας"ΤΕΡΝΑ Α.Ε.", σύμφωνα με το οποίο λόγω κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή της γέφυρας Τ4 και ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών, συνεπεία των χιονοπτώσεων, καθίσταται βάσει των ισχυόντων κανονισμών προσωρινά απαγορευτική η εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών τελικής στρώσης κυκλοφορίας και αφετέρου με το το υπ’ αριθ. ΛΕ/ΚΤ/02/12/24/5110 από 21-01-2016 έγγραφο της Γ.Δ.Σ.Υ./Διεύθυνση Λ.Σ.Ε.Π. του Υπ. Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων.

ΠΗΓΗ:kalamata.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.