Επικαιροτητα

ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: Συνέλευση στην Τρίπολη...

Η «Λαϊκή Ενότητα» Αρκαδίας συγκαλεί Συνέλευση την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου στις 6:30 το βράδυ στην Τρίπολη (στο Εργατικό Κέντρο).

 

 

Ξεκινήσαμε, μέσα στα ασφυκτικά προεκλογικά πλαίσια, την συγκρότηση ενός πλατιού λαϊκού μετώπου, και αυτή την προσπάθεια οφείλουμε να την συνεχίσουμε, μέσα πλέον στα πλαίσια των κοινωνικών αγώνων για να ακυρωθούν τα μνημόνια και να σταθεί όρθια η κοινωνία.

 

Όλα αυτά, την αποτίμηση της εκλογικής μας δουλειάς, τους παράγοντες της εκλογικής ήττας, την συγκρότησή μας, τις πρωτοβουλίες και τον τρόπο της δράσης μας, οφείλουμε να τα συζητήσουμε όλοι και όλες μαζί, συλλογικά και συντροφικά.

 

Να είμαστε όλοι και όλες εκεί. Να καλέσουμε και άλλον κόσμο, νέα μέλη και φίλους, ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν και να συστρατευτούν μαζί μας.

 

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.