Επικαιροτητα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Nέες χρηματοδοτήσεις για την Αρκαδία

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Αrcadia 93.8, μέσα στους επόμενους δυο μήνες θα δημοσιευτούν στη Διαύγεια προσκλήσεις ενδιαφέροντος για βασικά έργα υποδομής σε Δήμους της χώρας

Ειδικότερα, οι προσκλήσεις θα αφορούν έργα ύδρευσης/αποχέτευσης και αγροτικής οδοποιίας, δικαιούχοι δε, θα είναι όλοι οι Δήμοι της Ελληνικής Επικράτειας.

Οι ανάλογες χρηματοδοτήσεις θα προέρχονται από το πρόγραμμα "Φιλόδημος" του Υπουργείου των Εσωτερικών, που στοχεύει στην ενίσχυση των ΟΤΑ και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Η σχετική ΚΥΑ που εξουσιοδοτεί ο νόμος σύστασης του προγράμματος, η οποία θα σημάνει και την ενεργοποίηση των προσκλήσεων, μαθαίνουμε ότι είναι σε στάδιο τελικής υπογραφής και αναμένεται να δημοσιευτεί από το εθνικό τυπογραφείο το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.